מפגש מקוון – הכירו את הבוגרים

המפגש התקיים ביום שלישי 28 ביולי, 2020
האם ההשקעה משתלמת? מפגש מקוון עם בוגרי הפקולטה

ד”ר רן פלג
בוגר תואר ראשון ושני בהנדסה כימית באוניברסיטת קיימברידג’ ובוגר תואר שלישי בפקולטה בהנחיית פרופ’ חבר אילת ברעם-צברי. רן הוא מרצה להוראת המדעים בבית הספר לחינוך של אוניברסיטת סאות’המפטון באנגליה. תחום מחקרו מתמקד בלימוד מדע בבאמצעות כלים חוויתיים (כמו חדרי בריחה) ובסביבות למידה בלתי פורמליות (כמו מוזיאונים).

ד”ר סיגלית שחר

בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה וייעוץ חינוכי באוניברסיטת חיפה. בוגרת תואר שני בפסיכולוגיה ארגונית, בפקולטה לתעשייה וניהול בטכניון ובוגרת תואר שלישי בפקולטה בהנחיית פרופ’ אורית חזן. סיגלית היא ראש ענף ייעוץ ארגוני של משמר הגבול, מרצה במכללה למנהל בלימודי תואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני. עורכת מחקרים בנושאי מנהיגות בשגרה ובחירום.

ד”ר מאיה אושר
בוגרת תואר ראשון ושני מאוניברסיטת בן גוריון ובוגרת תואר שלישי בפקולטה בהנחייתה פרופ’ חבר מירי ברק. מאיה היא פוסט דוקטורנטית באוניברסיטת ת”א בפרוייקט דגל שממומן ע”י משרד המדע ועוסק בביג דאטה בחינוך הגבוה.

ד”ר נירית לביא-אלון
בוגרת מסלול ישיר לדוקטורט בנושא למידה בטבע, בהנחיית פרופ’ טלי טל ופוסט דוקטורט בפקולטה בנושא תוכניות ייחודיות להכשרת מורים. נירית מנהלת את מרכז המורים למדעי הסביבה בטכניון ומרכזת תחום מדע אזרחי בחברה להגנת הטבע ובמקביל ממשיכה לחקור למידה חוץ כיתתית בשילוב מדע אזרחי בבית הספר.

גב’ דוריס שאהין עסאקלה

בוגרת תואר ראשון בביוכימיה מולקולרית בפקולטה לכימיה בטכניון, תואר ראשון נוסף בחינוך כימיה ומדעי סביבה ותואר שני בחינוך מדעי ותקשורת המדע בהנחיית פרופ”ח אילת ברעם צברי. דוריס היא רכזת חינוך סביבתי ומיחזור במועצה אזורית עמק הירדן.

ד”ר עביר ותד
בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסה אזרחית בטכניון ותואר שני ושלישי בהוראת מדע וטכנולוגיה בהנחיית פרופ’ חבר מירי ברק וסיימה פוסט דוקטורט בתחום פיתוח אוריינות דיגיטלית, בהנחיית פרופ’ אינה בלאו מהאוניברסיטה הפתוחה. עביר, מכפר ג’ת במשולש, ממלאת מקום דיקן הפקולטה למדעים במכללת אלקאסמי, מכללה להכשרת מורים בחברה הערבית.

מר בטו כץ
בוגר תואר ראשון בהנדסת חשמל בטכניון. בוגר תואר שני במסלול מבטים וכיום דוקטורנט בהנחיית ד”ר ארי גרו. בטו מרצה במכללת בראודה במחלקה לחשמל ואלקטרוניקה, ומרכז תכניות לימוד בחנוך הנדסי במרכז לחינוך הנדסי במכללה.

ד”ר נדיה בורדו
בוגרת תואר ראשון ושני בסטטיסטיקה בהנדסת תעשיה וניהול בטכניון ובוגרת תואר שלישי בפקולטה בהנחיית פרופ’ אמריטוס אורי לירון ומנחה שותפה פרופ’ אורית חזן. נדיה מלמדת סטטיסטיקה בטכניון ועובדת כסטטיסטיקאית עצמאית.

גב’ נסרין סאלמה
בוגרת תואר ראשון בפקולטה לביולוגיה בטכניון ובוגרת תואר שני בפקולטה (נתיב לא תזה). נסרין מכפר ירכא שבצפון, מובילת קהילת מורים למדעים, מורה ומדריכה למדעים, ומדריכה לפדגוגיה מוטת עתיד במגזר הדרוזי.

ד”ר רותם בנט

בוגר תואר ראשון במדעי המחשב ובפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית ותואר שני במדעי המחשב בטכניון ותואר שלישי בפקולטה בהנחיית פרופ’ מרים ריינר. רותם שותף-מייסד ו -CTO של חברת ארפאלוס – סטרטאפ בתחום הבינה המלאכותית בשילוב עם טכנולוגיות מציאות-רבודה ועמית מחקר במרכז סגול לחקר המוח של אוניברסיטת תל-אביב, במעבדה לחקר התודעה של פרופ׳ ליעד מודריק.

|צור קשר עם רכזת תארים מתקדמים|