מפגש פורום חוקרי הוראת הביולוגיה בישראל

ביום רביעי, ה- 9.2.2022, התקיים מפגש של פורום חוקרי הוראת הביולוגיה בישראל. המפגש המקוון אורגן ע"י ד"ר דינה ציבולסקי מהפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה בטכניון, וד"ר מיכל השכל-איטח ממכון ויצמן למדע.

במהלך הפורום שמענו הרצאות מרתקות על מחקרם של ערן זפרני ופרופ' ענת ירדן ממכון ויצמן למדע וד"ר גולי אורטל-עברי, פרופ' מיכל ציון ופרופ' ניר מדג'ר מאוניברסיטת בר אילן. כמו כן, פרופ' מיכל ציון מאוניברסיטת בר אילן הציגה את הרציונאל ועדכונים מהשטח של המיזם "קחו איתכם את הזבל". בכנס התארחה ד"ר אירית שדה, מפמ"רית ביולוגיה במשרד החינוך, אשר הציגה את ההיברידיות בהוראת הביולוגיה.

החידוש השנה היה בצירוף מושב של הרצאות בזק אשר נתנו את האפשרות להציג מחקרים נוספים הנערכים ע"י חוקרים המשתתפים בפורום. מהפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה בטכניון הציגו את מחקרם במושב זה לביא אורן מסטרנט בהנחייתה של פרופ' טלי טל, ואנה פשניצ'ני-מאמו דוקטורנטית בהנחייתה של ד"ר דינה ציבולסקי.

לתכנית הכנס לחצו כאן